Panklare specialiteiten

Toppers

Amerikaanse hamburger

100% Amerikaans rundvlees. De runderen krijgen speciale granenvoeding waardoor het vlees een eigen smaak krijgt.
Ca. 2 minuten bakken op elke zijde, ca. 170 gram per stuk.

Shoarmavlees

Lekker mals shoarmavlees, heerlijk gekruid. Erg smakelijk op een broodje, maar ook bij de maaltijd goed te combineren.

Duitse biefstuk

Een biefstuk van mals rundvlees, lekker gekruid en met of zonder ui verkrijgbaar.

Cordon bleu

Een lekkere cordon bleu van varkensvlees, gevuld met eigen ham en belegen kaas voor extra smaak. Ca. 170 gram per stuk.

Varkenssaucijzen

Onze varkenssaucijzen zijn gemaakt van fijne worst en passen bij bijna elke maaltijd.

Oma's gehaktbal

Een klassiek recept uit eigen keuken, zodat u de ambachtelijke smaak van een gehaktbal proeft. Rauw ca. 150 gram per stuk.

Gehakt cordon bleu

Een echte topper van varkensvlees (60%) en rundvlees (40%). Ook deze gehakt cordon bleu komt uit eigen keuken en is gevuld met ham en kaas.

Kipbrazil Steak Gildehoen

Een platte kipfilet van de Gildehoen. Heerlijk gekruid met kruiden met een Zuid-Amerikaans tintje. Ca. 5 minuten om en om bakken, ca. 170 gram per stuk.


Nieuwsbrief

Wilt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Klik op de onderstaande link om u aan te melden

Aanmelden nieuwsbrief